Lumia 950 XL yeniden satışta

Microsoft Lumia 950 XL akıllı telefon yeniden satışa sunuldu.

Geçtiğimiz günlerde,  Amazon İngiltere ve Fransa’da Lumia 950 XL modelinin satışları durdurulmuştu. Bu durum üzerine farklı kaynaklarda spekülasyonlar da gelirken, donanımsal bir sorun yüzünde Microsoft’un cihazı satıştan çektiği şeklinde de iddialar ortaya atılmıştı. İddiaların ardından ise Microsoft’tan söz konusu durum ile ilgili olarak açıklama gelirken, şirket, beklentinin üzerinde talep olması nedeni ile stok sorunu yaşandığına dair bir bilgi vermişti.

20 Megapiksel kameraya sahip

Gelen bilgilere göre hem Amazon İngiltere hem de Fransa’da Lumia 950 XL tekrar satışa sunuldu. Microsoft Lumia 950 XL akıllı telefon 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde AMOLED dokunmatik ekran içerirken, yonga seti ise Qualcomm’un sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 430 grafik işlemci içeren Snapdragon 810 olarak yer alıyor.

Akıllı telefon 3GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olarak öne çıkıyor. Microsoft Lumia 950 XL’ın arka yüzünde OiS destekli 20MP kamera bulunurken, ön kamera da 5MP olarak geliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu