Mitsubishi Electric’ten yeni LED Video Wall

Teknoloji şirketi Mitsubishi Electric, duvar ekran çözümleri ürün gamına bir yenisini ekledi. Markanın yeni amiral gemisi modeli olan WE120 serisi LED Video Wall küpleri; en parlak modda bile 11 yıldan fazla süreye eşit olan minimum 100 bin saat kesintisiz kullanım ömrü vaat ediyor.

Yeni seri; yüksek görüntü kalitesi, kullanıcı dostu grafik arayüzü, kolay bakım için önden erişim özelliği ve sahip olma maliyeti avantajı ile de dikkat çekiyor. Serinin yenilikçi dijital tonlama devresi ve “Renk Uzayı Kontrol Devresi” renk ve parlaklık sorunlarına son vererek üst düzey ekran homojenliği vaad ediyor.

İlgili Makaleler

Mitsubishi Electric, WE120 serisi LED Video Wall küpleri ile en parlak modda bile minimum 100 bin saat kesintisiz kullanım ve yüksek görüntü kalitesi sunuyor. Serinin LED ışık kaynağı 1160 cd/m2’ye kadar parlaklık verirken, dört farklı parlaklık modu en iyi performans ve enerji verimliliği kombinasyonunu yakalamaya imkan tanıyor ve bu sayede birçok uygulama ortamı için esneklik sunuyor. WE120 serisinin ekranları, tüm Video Wall üzerinde doğru renk ve parlaklık dengelemesini kalıcı ve otomatik olarak garanti altına almak için geliştirilmiş Smart7 özelliklerini içeriyor. DisplayPort™ 1.2a yardımı ile entegrasyonu kolaylaştıran yeni seri, çok yönlülüğünü daha da ileriye taşıyarak içerdiği Intel™ OPS slot ile Pro-Ip tabanlı sistemler için ideal hale geliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu