Samsung Galaxy Watch 4 Wear OS’de çalışacak

Kaynaklara göre, yaklaşan Samsung Galaxy Watch 4, önceki modellerin yoğun şekilde yenilenmiş bir versiyonu olacak ve yeni bir işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Pro-Samsung teknoloji blogu Sammobile, Koreli teknoloji devinin yaklaşan Galaxy Watch 4 modelleri için Android Wear OS lehine Tizen OS’yi terk edeceğini iddia ettiği “özel” bir rapor yayınladı. Bu bağlamda, 2021 serisi için Samsung’un saatleri Wear OS’de çalışacak.

Wear OS ve One UI’nin dahil edilmesi, Samsung giyilebilir cihazının klasik görünümü ile ek işlevlerin bir karışımını oluşturacak. Yeni Apple Watch’lar gibi yaklaşan Galaxy Watch 4 de bir kullanıcının bir telsizin işlevselliğine benzer şekilde kişilerine kısa sesli mesajlar göndermesine izin veren bir özelliğe sahip olacak.

Bildirildiğine göre, bu yıl piyasaya sürülmek üzere üç yeni model sıralandı ve bunların kod adı Wise, Fresh ve Lucky. Modellerden biri geleneksel bir saate benzer klasik bir görünüme sahip olurken diğer iki model Samsung’un yenilikçi ve çekici tasarımlarını sportif bir görünümle öne çıkaracak.

İlgili Makaleler

Üç Galaxy Watch 4 modelinin fiyat aralığı ve beklenen açıklanma tarihine gelince, henüz bir detay verilmedi. Samsung, katlanabilir akıllı telefonunun lansmanı için şimdiden Temmuz ayında bir etkinliğe sahip ve Galaxy Watch 4 de bu etkinlik sırasında tanıtılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu