Nintendo Switch (OLED Model) tanıtıldı

Daha iyi ve yeni özelliklere sahip yeni bir Switch konsolu duyurmaya hazırlanan Nintendo'nun yeni konsolu gelecek yıla kadar tanıtmayacağı söylüyor. Bu yeni cihazdan önce ise Nintendo, mevcut sürümün küçük bir yenilemesi olan yeni bir Switch konsolu duyurdu.

Yine Nintendo Switch olarak adlandırılan bu cihaz, OLED olan daha büyük bir ekrana, depolama alanı 32’den 64’e ve konsolun tasarımında ve bağlantı istasyonunda yükseltmelere sahip. Dolayısıyla fiyatı da daha fazla…

Ekranın boyutu 7.0 inç’e yükseltildi ancak çözünürlük hala 720p. Orijinal konsolun şikayetlerinden biri olan kickstand, artık geniş ayarlanabilir bir açıya sahip. Nintendo ayrıca sesin de iyileştirildiğini açıkladı. Diğer bir önemli yükseltme ise diğer Switch konsollarında bulunan 32 GB’tan 64 GB depolama alanına yükseltilmiş olması.

Nintendo Switch (OLED Modeli) elde taşınır modda, masa üstü modunda ve TV modunda çalışabiliyor. Bağlantı istasyonu ayrıca bir LAN bağlantı noktası ile yükseltildi ve kullanıcılara Wi-Fi ile bir alternatif sağladı. Pil ömrü 4,5 ila 9 saat arasında değişiyor.

Boyutlarına bakıldığında, yeni Switch konsolu orijinali ile aynı yükseklikte (4″) ancak 9,5″ ile biraz daha uzun. Ayrıca 421.8 gram ile biraz daha ağır. Konsol, eşleşen bir yuva ile beyaz renkte gelecek.

Nintendo, Switch’in (OLED Modeli) 349,99 dolara satılacağını ve 8 Ekim’de satın alınabileceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu