Xiaomi Mi 100W Kablosuz Şarj Standı piyasaya sürülüyor

Xiaomi, Mi 100W Kablosuz Şarj Standı adlı yeni bir 100W kablosuz şarj cihazını sessizce piyasaya sürdü. İstasyon, Mart ayının sonunda tanıtılan Mi 80W Kablosuz Şarj Standı'nın güçlendirilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Mi 100W Kablosuz Şarj standı, eski Mi 80W Kablosuz Şarj Standı ile neredeyse aynı. İkisi arasındaki tek büyük fark, şarj hızı, renk ve güvenlik katmanı.

İki şarj cihazı tasarım açısından benzer. Telefonlar şarj etmek için üzerlerine dikey veya yatay olarak yerleştirilebilir. Yeni model, altın vurgulu siyah renkte gelirken, eski model gümüş vurgulu beyaz renkli bir boya işine sahip.

Adından da anlaşılacağı gibi, yeni şarj cihazı, eski şarj cihazındaki 80W’ın aksine, maksimum 100W çıkış hızına sahiptir. Ancak ikili aynı Mi 120W şarj cihazını ve her ikisi de kutuya dahil olan 6A USB kablosunu kullanıyor. 

Mi 100W Kablosuz Şarj Standı MDY-13-EL model numarasını taşırken, Mi 80W Kablosuz Şarj Standı MDY-13-ED model numarasına sahip. İlki, aşırı akım koruması, aşırı voltaj koruması, düşük voltaj koruması, aşırı sıcaklık koruması, yabancı cisim algılama ve elektrostatik koruma dışında ek bir akım kalibrasyonu koruma katmanına sahip.

Xiaomi, 4.500mAh pil ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip Mi MIX 4’ün yeni Mi 100W Kablosuz Şarj Standı’nı kullanarak 28 dakika içinde tamamen şarj olabileceğini iddia ediyor.

Xiaomi Mi 100W Kablosuz Şarj Standı ilk olarak Çin’de 92 dolardan satışına 16 Ağustos’da başlanacak. Cihazın küresel pazarda ne zaman satışa çıkacağı ise şu an için belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu