Xiaomi Mi Band 6 NFC yakında Avrupa pazarında

Son gelen haberlere göre Mi Band 6 NFC yakın zamanda Avrupa’da piyasaya sürülecek. Mi Band 6 serisi, Mart 2021’de Çin’de piyasaya sürülmüş ve o zamandan beri hiçbir yabancı pazarda NFC versiyonu satılmamıştı.

Mi Band 6 serisindeki iki model sadece NFC bağlantısı açısından farklılık gösteriyor. Mi Band serisi, genellikle daha yüksek modelin kademeli olarak piyasaya sürüldüğünü gördük. NFC olmayan sürümün piyasaya sürülmesinden sonra küresel olarak piyasaya sürülmesi yaklaşık bir yıl süren Mi Smart Band 4 NFC’de bu durum görülmüştü.

İtalyan sertifikası büyük olasılıkla Mi Band 6 NFC’nin yakında Avrupa pazarlarında bulunacağını gösteriyor. Sertifikasyon duyurusuna göre il satışlar İtalya’da başlayabilir, ancak açıkça bölgedeki diğer ülkelerde de satışa sunulması bekleniyor.

Xiaomi Mi Band 6 NFC, hayati-sağlık istatistiklerinı izlemek için çeşitli sensörler dahil olmak üzere bir dizi etkileyici özelliğe sahip zarif bir akıllı giyilebilir bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Mi Band 6 NFC’nin, Mastercard banka kartlarını da destekleyen Mi Smart Band 4 NFC’den daha fazla işlevselliği desteklemesi de mümkün.

Mi Band 6 NFC’nin fiyatının ne olacağı hala belli değil. Ancak, Amazon’da 44 dolara satılan Mi Band 6’dan daha yüksek olması bekleniyor. Xiaomi Mi Band 6 NFC’nin, akıllı giyilebilir cihazın NFC olmayan sürümü için 44 dolarlık etiketten daha pahalı olmasını bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu