WhatsApp, “Benden Sil” seçeneğine geri alma özelliği getiriyor

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a “Benden Sil” seçeneğini geri almanızı sağlayacak yeni bir özellik eklendi.

Meta’nın sahibi olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. WhatsApp’a şimdi de “Benden Sil” seçeneğini geri almanızı sağlayacak yeni bir özellik eklendi. Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta artık uygulamadaki herkes için silmek istediğiniz ancak yanlışlıkla “Benden Sil” dediğiniz mesajı geri alıp hatanızı düzeltmenize izin veren yeni bir özellik bulunacak.

WhatsApp’ın “Yanlışlıkla Silme” adını verdiği yeni özellik, kullanıcıların bireysel ya da grup sohbetinde kendi mesajlarını silme işlemini tersine çevirmelerine ve herkes için silmelerine imkan tanıyan beş saniyelik bir pencereyi getiriyor.

Kullanıcılar bazı anlarda yanlış gönderilen bir mesajı silmek için “Herkesten Sil” yerine yanlışlıkla “Benden Sil” düğmesine dokunabiliyor. Yeni eklenen bu özellik ise küçük pencerede eylemin düzeltilmesine olanak sağlıyor.

WhatsApp yeni özelliğin an itibariyle Android ve iOS işletim sisteminde kullanılabildiğini belirtti. WhatsApp’a eklenecek olan yeni özellikleri daha önceden sızdıran WABetaInfo’nun raporuna göre söz konusu yeni özellik Ağustos 2022’den itibaren bazı Android ve iOS kullanıcıları tarafından test ediliyordu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu