Amazon spor içeriği için bağımsız bir uygulama hazırlıyor

Amazon, söz konusu uygulamayla Prime Video ve canlı spor içeriğine yatırım yapmaya yönelik projelerine devam ediyor.

2022 yılında Prime Video hizmetiyle geniş kitlelere ulaşan Amazon, spor içerikleri için düğmeye bastı. Şirket gelen son haberlere göre spor içerikleri için bağımsız bir uygulama hazırlıyor.

Amazon’dan spor odaklı uygulama

The Information tarafından hazırlanan bir habere göre Amazon, spor içeriklerini izlemek için bağımsız bir uygulama üzerinde çalışıyor. Söz konusu uygulama, Amazon’un Prime Video ve canlı spor içeriğine yatırım yapmaya yönelik devam eden çabasının bir işareti. Bağımsız uygulama yayınlanırsa, şu anda şirketin ana Prime Video platformunda yer alan Amazon’un spor içerikleri daha iyi vurgulanacak.

Söz konusu haber, Amazon CEO’su Andy Jassy’nin kısa süre önce canlı spor içeriklerini Amazon’un yatırım yapmaya devam edeceği “eşsiz bir varlık” olarak tanımlamasının ardından geldi. Amazon’un mevcut canlı spor teklifleri arasında, bazı Premier Lig maçları ve Yankees beyzbolunun yanı sıra NFL’nin Perşembe Gecesi Futbolu için özel haklar yer alıyor.

Son olarak Amazon’un bağımsız spor uygulamasının ne zaman başlatılacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Amazon’un bu uygulamayı rafa kaldırma ihtimali de bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu