YouTube TV, yeni güncellemeyle çoklu görüntüleme özelliğini genişletiyor

Artık kullanıcılar dört akışı özelleştirebilecek ve YouTube TV'nin kendisi tarafından belirlenen çoklu görüntüleme ekranlarını seçebilecekler.

YouTube TV, yeni bir güncelleme duyurdu. Bu güncelleme ile birlikte çoklu görüntüleme özelliği sporun ötesine geçerek haberler ve hava durumu gibi seçenekler de sunacak. Aboneler, aynı anda dört akış arasından seçim yapabilecek ve birden fazla videoyu aynı anda izleyebilecek. Ses ve altyazılar arasında geçiş yapmak da mümkün olacak.

Multiview özelliği öncelikle sporseverler için tasarlanmıştı ve Mart ayında duyurulmuştu. Bu özellik, skorları takip etmek için kanalları değiştirmek yerine birden fazla oyun yayınlama seçeneği sunuyordu. Bu güncellemeyle birlikte spor dışı içerik de özelliğe dahil edildi ve üyelerin çeşitli başlıkları aynı anda keşfetmesine olanak tanındı. YouTube TV ayrıca İspanyolca spor kanallarını da ekledi.

Yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar, dört akışı özelleştirebilecek ve YouTube TV’nin kendisi tarafından belirlenen önceden seçilmiş çoklu görüntüleme ekranlarını seçebilecekler. Ayrıca, ana YouTube uygulamasında da çoklu görüntüleme başlatma seçeneği sunulması planlanıyor.

YouTube TV, yeni özelliği yavaş ve kademeli bir şekilde geliştirmeye devam ediyor. Şirket aynı zamanda NFL Sunday Ticket için de çoklu görünümü geliştirmek üzerinde çalıştığını belirtiyor. Nisan ayında, YouTube TV Base planına eklenti olarak sunulan yeni abonelik için ön satış biletleri satışa çıkarılmıştı.

YouTube, önümüzdeki aylarda yeni güncellemelerle ilgili daha fazla bilgi vereceğini ve çalışmalarını hızla sürdüreceğini söylüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu