iOS 17.1 güncellemesi yayınlandı. İşte öne çıkan 5 özellik!

Bu güncelleme ile birlikte Apple, iOS deneyimini daha da geliştirmeye devam ediyor.

Apple, Eylül ayından bu yana ilk büyük güncelleme olan iOS 17.1’i kullanıcılarına sundu. Bu güncelleme, iPhone Xs ve daha yeni modellerle uyumlu. Ayrıca, ikinci ve üçüncü nesil iPhone SE modelleri de iOS 17.1’i destekliyor.

iOS 17.1 ile gelen en dikkat çeken 5 özellik ise şunlar:

1. AirDrop hücresel bağlantı desteği: Artık iki bağlı iDevice’ın Wi-Fi alanından çıktığında, AirDrop aktarımlarına hücresel bağlantı üzerinden devam edebilirsiniz.

2. Apple Music “Favoriler”: Apple Music’e eklenen yeni “Favoriler” özelliği, kullanıcıların sanatçıları, şarkıları, albümleri ve çalma listelerini favorilere eklemesine olanak tanır. Bu, uygulamanın size daha iyi müzik önerileri sunabilmesini sağlar.

3. StandBy Modu güncellemesi: StandBy Modu, kullanıcılara ekranın ne zaman kapanacağı konusunda daha fazla kontrol sağlayan yeni bir Ayarlar menüsü ile güncellendi.

4. Dinamik Ada göstergesi: Daha önce yalnızca iPhone 15 Pro ile sınırlı olan dinamik ada göstergesi, şimdi tüm uyumlu iPhone modellerinde kullanılabilir hale geldi.

5. Fotoğraf karıştırma özelliği: Fotoğraf karıştırma, kullanıcıların ekran kilidi için belirli bir albümden görüntüler seçmelerine olanak tanıyor.

iOS 17.1 hakkında daha fazla detay ve hata düzeltmeleri için Apple’ın resmi sürüm notlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca, yeni iPadOS sürümü 17.1 de kullanıma sunuldu.

Bu güncellemeleri indirmek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu izleyebilir ve birkaç dakika içinde iOS cihazınızı güncel hale getirebilirsiniz.

Bu güncelleme ile birlikte Apple, kullanıcılarına daha fazla kontrol ve özellik sunarak iOS deneyimini daha da geliştirmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu