YouTube Premium kullanıcıları dikkat! Cebinizden fazla para çıkacak!

Bugün itibarıyla dünya genelindeki müşteriler, aylık ücretlerinde bir artış olacağını bildiren bir e-posta almaya başladılar.

YouTube, reklam engelleyici kullanımını engellemek için büyük bir kampanya başlattı. Reklam engelleyici kullanan kullanıcıların içerikleri görüntülemesini önleyen şirket, reklamsız bir deneyim ve diğer avantajlar sunan Premium paketlerini tercih etmeleri için kullanıcılarına çağrıda bulundu.

Bugün itibarıyla dünya genelindeki müşteriler, aylık ücretlerinde bir artış olacağını bildiren bir e-posta almaya başladılar. 1 Kasım itibarıyla YouTube Premium, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Şili, Almanya, Polonya ve Türkiye’de fiyat artışına gitti. Bu zam, Premium ve Music Premium dahil olmak üzere tüm paketleri kapsayacak.

Türkiye’de Youtube Premium abonesi olmanın aylık ücreti artık 57,99 TL.

İlgili Makaleler
YouTube Premium
YouTube Premium

Fiyat artışı yeni kullanıcılar için geçerli olacakken, mevcut müşterilere faturalarında değişikliği görmelerinden “en az üç ay önce” haber verilecek. YouTube, e-postada kararın hafife alınmadığını ve artışın “Premium’u geliştirmeye ve insanların izlediği yaratıcıları ve sanatçıları desteklemeye” devam edeceğini belirtti.

YouTube Premium, reklamsız bir deneyim, yalnızca sesli oynatma ve arka planda oynatma özellikleri sunuyor, ayrıca tam kalitede çevrimdışı indirmeleri de mümkün kılıyor. Ayrıca daha az sıkıştırma ve daha net görseller sunan geliştirilmiş bitrate ile 1080p seçeneği de bulunuyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu