Huawei Pocket 2 tanıtıldı! Dünyanın ilk dört kameralı katlanabilir telefonu!

Telefon, Beidou adlı Çin uydu navigasyon sistemi aracılığıyla çift yönlü uydu mesajlaşmasını destekliyor.

Huawei bugün Pocket 2 ‘yi tanıttı. Bu, şirketin en son kapaklı katlanır telefonu ve her alanda iyileştirmeler sunuyor. Bu, sıfır boşluk için su damlası menteşesi kullanan ilk Huawei modeli. Aynı zamanda kapağında dört kamera bulunan dünyanın ilk katlanır telefonu.

Huawei, Huawei Pocket 2 ‘de 6.94 inç katlanır LPTO OLED ekran, kapağında ise kamera adasının yanında çift daireli simetrik tasarıma sahip 1.15 inç dairesel ekran kullandı. Büyük ekran Full HD+ çözünürlüğe, dairesel ekran ise 340 x 340 piksele sahip. Şirket, yonga setlerini bir süredir açıklamıyor ve bu yeni telefonun Kirin 9000S ile çalıştığını varsayabiliriz. RAM 12 GB ve üç depolama seçeneği var; 256 GB, 512 GB veya 1 TB. Ayrıca daha şık görünen bir Pocket 2 Art modeli de var. Bu modelde 16 GB RAM ve 1 TB depolama kombinasyonuna sahip.

Huawei Pocket 2 ‘nin arkasındaki ana kamera, OIS ve f/1.6 diyafram açıklığına sahip 50 MP çözünürlüğünde. Ultra geniş açılı kamera 12 MP sensör ve f/2.2 diyafram açıklığına sahip. Ek olarak f/2.4 3x telefoto lens ise 8 MP sensörün önünde yer alıyor ve OIS sunuyor. Dördüncü birim ise aslında 2 MP UV sensörü. Huawei’ye göre, hiperspektral kamera UV yoğunluğunu algılayabiliyor. Yüzünüze güneş koruma kremi sürmenizi öneriyor ve hatta derin güneş lekelerini tespit edebiliyor.

Huawei Pocket 2 Tanıtıldı!
Huawei Pocket 2

Telefon, Beidou adlı Çin uydu navigasyon sistemi aracılığıyla çift yönlü uydu mesajlaşmasını destekliyor. Pocket 2, şirketin portföyündeki önceki katlanır telefonlardan daha büyük olan 4.520 mAh pile sahip. Bunun yanında, ilk kez 40W kablosuz şarj da var, kablolu ise 66W destekliyor. Telefonun ısınmaması için Huawei, üst yarıda uygun bir şekilde yerleştirilen bir VC kullanmakta. Isı iletkenliğini artırmak için çok sayıda grafit katmanı da mevcut.

Telefon, kutudan HarmonyOS 4 ile çıkıyor ve arayüz, kapağın ekranını özelleştirmeyi çok daha kolay hale getiriyor. Bu, bir saat, bir ruh hali duvar kağıdı, sevimli bir animasyonlu evcil hayvan GIF’i veya hatta bir avatar olabilir; olasılıklar neredeyse sonsuz. Ayrıca bildirimler ve ana kamera ile selfie çekmek için ikinci bir ekran olarak da kullanılıyor. Ek olarak telefon ilk olarak Çin’de piyasaya sürüldüğü için, ekran akıllı ödemeler için bir QR kodu da gösterebiliyor.

Huawei Pocket 2 Tanıtıldı!
Huawei Pocket 2

Huawei Pocket 2’nin fiyatı

Telefon, dört renkte sunuluyor. Tahiti Gri, Rokoko Beyaz, Mor ve Siyah. Sanat versiyonu ise Rüya Mavi olarak adlandırılıyor. Cihaz 10.999 CNY (1.500 dolardan fazla) fiyat etiketine sahip. Daha uygun fiyatlı seçenekler ise 256 GB depolama için 7.499 CNY (1.040 dolar). Diğer versiyonlar olan 512 GB için 7.999 CNY (1.110 dolar) veya 8.499 CNY (1.180 dolar).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu