Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ Dünya Şampiyonlar Sürümü görücüye çıktı!

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition, Arjantin Futbol Federasyonu (AFA) ile iş birliği içinde geliştirildi.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Redmi Note 13 Pro+, mobil teknoloji dünyasında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Bu özel edisyon, olağanüstü özellikleri ve tasarımıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+

İşte detaylar:

  • Tasarım: Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition, 6.67 inçlik kavisli OLED ekrana sahip. Bu ekran, 1220p çözünürlük, 12-bit renk derinliği, 120Hz yenileme hızı ve Dolby Vision desteği gibi özellikleriyle göz kamaştırıyor. Ayrıca, su ve toza karşı dayanıklılığıyla IP68 sertifikasına sahip.
  • Performans: Cihaz, modern CPU ve GPU çekirdeklerine sahip Dimensity 7200 Ultra yonga setiyle güçlendirilmiş. UFS 3.1 depolama çipleri kullanıyor ve oyun performansı için Game Turbo modu sunuyor. Ayrıca, aşırı ısınmayı önlemek için dahili bir soğutma sistemi bulunuyor.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
  • Kamera Sistemi: Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition, 200MP OIS ana kamera ile donatılmış. Bu ana kamera, 4x kayıpsız zum yapabilme özelliğine sahip. Ayrıca 8MP ultra geniş açılı, 2MP makro ve 16MP selfie kameraları bulunuyor. Video çekiminde de başarılı.
  • Batarya ve Hızlı Şarj: 5,000mAh kapasiteli batarya, 120W hızlı şarj desteği ile dikkat çekiyor. Xiaomi’ye göre, cihazı sıfırdan yüzde yüze yalnızca 19 dakikada şarj edebilen 120W güç adaptörü, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak. Kablosuz şarj özelliği ise bulunmuyor.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
  • Özel iş birliği: Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition, Arjantin Futbol Federasyonu (AFA) ile iş birliği içinde geliştirildi. Bu sınırlı üretim modeli, Arjantin milli takımının renklerini ve simgelerini taşıyan özel bir kutu ve aksesuarlarla birlikte sunuluyor.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition, 12GB/512GB konfigürasyonunda ve INR37,999 ($455/€425) fiyatıyla 15 Mayıs tarihinden itibaren Hindistan’da Flipkart, Xiaomi’nin resmi Hint web sitesi ve perakende mağazalarında satışa sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu