Honor 200 Pro’nun render görüntüleri sızdırıldı!

Honor 200 Pro’nun, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle geleceği söyleniyor, bu da cihazın güçlü bir performans sergileyeceğinin sinyallerini veriyor. 

Honor, akıllı telefon pazarında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Yakında Çin’de tanıtılacak olan Honor 200 Pro, sızdırılan görselleriyle teknoloji dünyasının dikkatini çekmeyi başardı. Honor 200 Lite’ın zaten resmi olarak duyurulmasının ardından, Honor 200 Pro’nun daha üstün özelliklerle donatılacağı bekleniyor.

Yenilikçi tasarımın izleri

Honor 200 Pro’nun tasarımı, geçen yılın Honor 100 Pro modelinin izlerini taşıyor. Çift tonlu arka yüzeyi, cam ve yapay deri kombinasyonuyla şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. Oval kamera adası, muhtemelen bir periskop lens içeren üçlü kamera düzenine ev sahipliği yapıyor ve 50X dijital zoom özelliğine sahip.

Honor 200 Pro kamera ayrıntıları
Honor 200 Pro kamera ayrıntıları

Güçlü donanımın kalbi

Honor 200 Pro’nun, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle geleceği söyleniyor, bu da cihazın güçlü bir performans sergileyeceğinin sinyallerini veriyor. Ayrıca, Honor 200 ve 200 Pro’nun, “1.5K” çözünürlüğünde dört kenarı kavisli OLED ekranlarla donatılacağı ve çift selfie kamerasının hap şeklindeki bir kesik içinde yer alacağı iddia ediliyor.

Honor 200 Pro görselleri
Honor 200 Pro görselleri

Beklenen özellikler ve lansman

Honor 200 serisinin, 100W hızlı kablolu şarj desteğiyle geleceği ve bu ay içinde Çin’de resmi olarak tanıtılacağı belirtiliyor. Honor 200 Lite Avrupa’da piyasaya sürüldü, ancak Honor 200 ve 200 Pro’nun ilk etapta sadece Çin’de satışa sunulması muhtemel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu