Apple Vision Pro, Çin, Hong Kong, Japonya ve Singapur’da satışa çıkıyor

Apple, Vision Pro ürününün Asya pazarında da benzer bir ilgiyle karşılanacağına inanıyor.

Apple’ın basın duyurusuna göre, şirketin yeni artırılmış gerçeklik gözlüğü Apple Vision Pro, 24 Haziran 2024 tarihinden itibaren Çin Ana Kara, Hong Kong, Japonya ve Singapur’da satışa sunuluyor.

Bu genişleme, Vision Pro’nun daha önce Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde başlayan satışlarının ardından gerçekleşti. Apple, başta Asya pazarı olmak üzere küresel alanda genişleyen dağıtım ağını vurguluyor.

Apple CEO’su Tim Cook, yeni açıklamasında Vision Pro’nun ilgi gördüğünü ve şirketin bu yeni ürün kategorisine büyük yatırımlar yaptığını belirtti. Cook, “Vision Pro, Apple’ın gelecek on yıllardaki bilgisayar arayüzü vizyonunun ilk ürünü. Dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimize ulaşmak için heyecan duyuyoruz” dedi.

Apple Vision Pro, Çin, Hong Kong, Japonya ve Singapur'da Satışa Çıkıyor
Apple Vision Pro, Çin, Hong Kong, Japonya ve Singapur’da Satışa Çıkıyor

Vision Pro, kullanıcılarına yepyeni bir dijital deneyim sunuyor. Cihaz, yüksek çözünürlüklü MicroOLED ekranlar, gelişmiş sensörler ve işlemcileri sayesinde gerçekçi bir artırılmış gerçeklik deneyimi sağlıyor.

Ayrıca Vision Pro, kullanıcı kontrolü, el hareketleri ve ses komutları gibi doğal arayüzler sunuyor. Bu özellikler, cihazın günlük hayatta ve üretkenlik alanlarında geniş uygulama olanakları sunmasını sağlıyor.

Apple, Vision Pro ürününün Asya pazarında da benzer bir ilgiyle karşılanacağına inanıyor. Şirket, bu genişlemeyi, küresel AR/VR ekosisteminin gelişmesine önemli bir katkı olarak görüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu