API ekosistemlerinden yeni gelir kaynakları nasıl yaratılır?

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen CIO Kahvaltıları etkinliğinde sektörün önde gelen yöneticileri, API ekosisteminin iş stratejilerinde nasıl değer yarattığını masaya yatırdı.

Çırağan Sarayı’nda Acedemand ve Google Cloud’un ev sahibi olduğu CIO Kahvaltıları etkinliğinde, sektörün lider yöneticileri API ekosistemlerinin iş stratejilerine nasıl katkı sağladığını tartıştı. 

Değişen müşteri davranışları ve talepleri, daralan marjlar ve dijital rakiplerin artan tehdidiyle karşı karşıya kalan finansal kurumların; müşterileriyle bulundukları yerde buluşmaları, hizmetlerini açmaları ve ürünlerinden yeni karlılık modelleri oluşturması gerekiyor. Acedemand ve Google Cloud ev sahipliğinde, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen CIO Kahvaltıları etkinliğinde sektörün önde gelen yöneticileri, API ekosisteminin iş stratejilerinde nasıl değer yarattığını masaya yatırdı. Ayrıca API ekosistemlerinden yararlanarak işlerini nasıl dönüştürebileceklerini ve yeni gelir kaynakları yaratabileceklerini de keşfettiler.

Teknoloji dünyasında sınırları zorlayan yenilikçi çözümler sunarak işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerini hızlandıran Acedemand, API teknolojileri ile farklı yazılım uygulamaları arasında veri alışverişini sağlayarak işletmelerin iş süreçlerini daha verimli ve entegre hale getiriyor. Bulut tabanlı çözümleri sayesinde de esneklik ve ölçeklenebilirlik sunarken, veri güvenliğini en üst düzeyde tutuyor. Ayrıca veri analitiği ve yapay zeka konusundaki uzmanlığı ile işletmelere büyük veri yığınlarını anlamlandırma ve stratejik kararlar alma imkanı sağlarken bir yandan da finans, sağlık, perakende ve üretim gibi çeşitli sektörlere özel çözümler sunuyor. Acedemand güçlü altyapısı, deneyimli ekibi ve müşteri odaklı yaklaşımı ile işletmelerin büyüme hedeflerine ulaşmalarına hem yardımcı oluyor hem de dijital dönüşüm yolculuğunda kurumlara fark yaratıyor.

“Apigee ile kurumlar, API yönetimini en hızlı şekilde gerçekleştirebiliyor”

Bu özel buluşma hakkında görüşlerini paylaşan Acedemand Yönetici Ortağı Taha Özket ise konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bir Google Cloud partneri olarak, 2018’den beri müşterilerimizin hem Google Cloud ayrıcalıklarından yararlanmaları hem de kendi veri merkezlerinde bulut bilişim deneyimini yaşamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu özel kahvaltı buluşmasında da potansiyel müşterilerimizin API ekosistemi içerisinde yer alırken ihtiyaç duydukları API yönetim araçlarının nasıl olması gerektiği konusunda fikir alışverişi yaptık. Bu araçların ve Google Cloud ürün ailesi içerisindeki Apigee ürünün detaylarını misafirlerimize aktarma fırsatımız oldu. Bir API yönetimi arayüzü olan Apigee ile kurumlar, API yönetimini en hızlı şekilde gerçekleştirebiliyor ve sektörün istediği çeviklikte çözümlerini sahaya sunabiliyor. Davetimize katılarak soru-cevapları ile toplantımıza interaktif bir deneyim katan CIO’larımıza teşekkür ediyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu