1Ci çözümleri şirketlerin iş süreçlerini aydınlatıyor

1Ci'nin ev sahipliği yaptığı CIO Kahvaltıları'nda, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden BT yöneticileri, 1Ci teknolojilerinin iş süreçlerini nasıl daha etkin yönetebileceğini, en son teknolojileri nasıl kullanabileceklerini ve rekabet avantajlarını nasıl sürdürebileceklerini tartıştı. 

Yeni teknolojiler ve artan müşteri beklentileriyle karşı karşıya kalan işletmeler, operasyonlarını optimize etmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor. Üretimden çok kanallı satışa, birden fazla lokasyonda veri akışını yönetmekten iş süreçlerini sadeleştirmeye kadar her aşamada karmaşıklık ve maliyetler artıyor. Geleneksel BT sistemleri, bu zorlukların üstesinden gelmek için gerekli entegre çözümleri sunmakta genellikle yetersiz kalıyor.

1Ci’nin ev sahipliği yaptığı CIO Kahvaltıları’nda, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden BT yöneticileri, 1Ci teknolojilerinin iş süreçlerini nasıl daha etkin yönetebileceğini, en son teknolojileri nasıl kullanabileceklerini ve rekabet avantajlarını nasıl sürdürebileceklerini tartıştı. Etkinlikte, Türkiye’deki BT projelerinin geleceği masaya yatırılırken, şirketlerin karşılaştığı zorluklar ve 1Ci’nin sunduğu benzersiz çözümler ele alındı.

Düşük kodlu platform sayesinde hızlı uygulama ve güçlü altyapı!

1Ci Türkiye Ülke Müdürü Mert Onay, finansal süreçleri hızlandıran, konsolide bütçe oluşturmayı kolaylaştıran ve UFRS raporlama standartlarına uyum sağlayan 1C:PERFORM’un gücünü vurguladı: “Bu özel etkinlikte, Türkiye’nin en saygın CIO’larını ağırlayarak 1C:PERFORM ve 1C:ERP çözümlerimizi tanıtma fırsatını yakaladık. Türkiye genelinde ERP projelerinde sıkça karşılaşılan zorlukları paylaştık ve sektörde esnek, verimli ERP yapılarına duyulan ihtiyacı ele aldık. 1C:ERP, 1C:Enterprise düşük kodlu platformu sayesinde hızlı uygulama ve güçlü altyapı sağlıyor. Ayrıca 1C:PERFORM finansal iş süreçlerini optimize etmek, konsolide bütçeler oluşturmak ve UFRS uyumlu raporlar hazırlamak için özel olarak geliştirildi. ERP sistemlerinden bağımsız olarak çalışabilen bu ürün, Türkiye’de başarılı pilot projelerle kendini kanıtladı ve finansal süreçlerde karşılaşılan pek çok zorluğa çözüm getirecek.”

Son beş yılda 1C:ERP, Türkiye’de kapsamlı bir kurumsal kaynak planlama çözümü olarak öne çıkmış durumda. Bugün, dünya genelinde 1,5 milyondan fazla müşteri tarafından tercih ediliyor ve enerji, gıda, tekstil, otomotiv tedarik, hizmetler ve dağıtım gibi birçok sektörde yaygın olarak kullanılıyor.

1C:PERFORM ve 1C:ERP Uzmanı Gürkan Tatar ise konu hakkında, “1C:PERFORM, işletmelerin finansal süreçlerini basitleştirmenin ötesine geçiyor, gerçek zamanlı raporlama ve entegre UFRS uyumluluğu ile Türkiye’deki finansal süreçlere yeni bir standart getiriyor.” dedi. 

1Ci’nin farklı sektörlerde en uygun çözümleri nasıl sunabileceği ve daha hızlı çözümler üretebileceğinin detaylı olarak ele alındığı etkinlikte, katılımcıların da katkılarıyla verimli bir buluşma gerçekleşti. Hem deneyimlerini paylaşma hem de sektörün ihtiyaç ve sorunlarını dinleme fırsatı bulan 1Ci, gelecekte de Türkiye ERP pazarı ve üretim sektörüne katma değerli çözümler sunmaya devam etmeyi hedefliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu