Bosch satın almalara yardımcı olmak için alt bölümlerini halka açacak!

Bosch, finansman seçeneklerini araştırırken belirli bölümlerini halka açmayı düşünüyor.

Alman teknoloji grubu Robert Bosch, satın almalar için finansman seçeneklerini araştırırken belirli bölümlerini halka açmayı düşünüyor. Ancak bu, grup olarak veya otomobil tedarikçisi olarak ana iş alanında değil. CEO Stefan Hartung, Bosch’un milyarlarca dolarlık tahvil ihraççısı olarak sermaye piyasası konusunda zaten büyük bir uzmanlık sahibi olduğunu belirtti. Ancak 90 milyar avro (97 milyar dolar) gelire sahip bir grup olarak, şirketin tüm sermaye piyasası becerilerine ihtiyacı var.

Hartung, “Biz Bosch olarak sermaye piyasasına gitmiyoruz,” dedi ve grup yapısının otomobil parçaları tedarikçisi olarak da bunu engellediğini ekledi. Bu, Manager Magazin’e yaptığı son açıklamaları yineledi. Hartung, Bosch’un ABD’deki büyüme hedeflerini de açıkladı. Şirketin portföyünde az temsil edilen bir pazar olan ABD, Bosch’un teslimat yapması gereken büyük bir pazar. Bosch, Johnson Controls International’dan ABD’de 6 milyar dolar değerinde ısıtma ve havalandırma varlıklarını satın almak için rekabet eden endüstriyel firmalar arasında yer alıyor.

Bosch logosu, 8 Eylül 2021'de Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen IAA Mobility 2021 Münih Otomobil Fuarı'nda bisiklet üzerinde görülüyor
Bosch logosu, 8 Eylül 2021’de Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen IAA Mobility 2021 Münih Otomobil Fuarı’nda bisiklet üzerinde görülüyor

Bosch’un büyüme hedefleri ve yatırımları! 

Bosch, finansman seçeneklerini araştırırken belirli bölümlerini halka açmayı düşünüyor. Ancak bu, grup olarak veya otomobil tedarikçisi olarak ana iş alanında değil. CEO Stefan Hartung, Bosch’un milyarlarca dolarlık tahvil ihraççısı olarak sermaye piyasası konusunda zaten büyük bir uzmanlık sahibi olduğunu belirtti. ABD’deki büyüme hedeflerini de açıklayan Hartung, Bosch’un teslimat yapması gereken büyük bir pazar olan ABD’yi hedefliyor. Bu, Johnson Controls International’dan ısıtma ve havalandırma varlıklarını satın almak için rekabet ettiği bir alan.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu