Bosch yeni akıllı sistemlerini CES'de tanıttı

Home Connect uygulaması farklı markalardan ev cihazlarını da birbirine bağlıyor

Bosch, tek bir uygulama üzerinden farklı markalardan çeşitli ev aletlerinin kontrol edilmesine ve birçok özelliğin kullanılmasına imkân veren eşsiz bir çözüm sunuyor. Buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi gibi ev aletleri, bu sistem ile donatılarak ilk kez bir ağa bağlanıyor. Sistem, büyüyen bir hizmet yelpazesini içine almak için dönüşümünü sürdürecek bir açık platform olarak tasarlandı.

Otomobiller akıllandı, konfor ve güvenlik arttı

Internetin birçok sektör gibi otomotiv sektöründe yaptığı devrim de CES Fuarı’nda sergileniyor. Her türlü akıllı çözümü fiziki olarak mümkün kılan “Bağlanabilirlik Kontrol Ünitesi”, esnek bir şekilde kullanılabilen modüler yazılım paketi “Bosch Software Innovations”, araç içi “Göstergeden  Arıza Teşhisi Sistemi (OBD)” ve kaza durumunu tespit ederek otomatik olarak Bosch İletişim Sistemi’ne bilgi aktaran “Acil Arama Sistemi”bu teknolojiler arasında yer alıyor.
CES Fuarında bulunan Akıllı Taşıt Pazaryeri’nde “Bosch Yoğun Trafik Destek Sistemi”nin bulunduğu kendi şeridinde fren, gaz ve direksiyonu tamamen otomatik olarak kullanan araç test edilebilirken, teknoloji meraklıları Bosch’un çeşitli çevre algılama teknolojilerinin yanı sıra eBike’lardan eScooter (elektrikli mobilet)’lara ve hibrit ve tam elektrikli taşıtlara kadar uzanan manifold elektromobilite çözümleri hakkında bilgileri CES’te bulunan Akıllı Taşıt Pazarı’nda edinebiliyorlar.

Yaratıcı ve fonksiyonel amaçlar için 3D yazıcı

Bosch’un Dremel markası, pazardaki en kullanıcı dostu 3D baskı deneyimi olan Dremel 3D Idea Builder’ı sunuyor. Bu, markanın çok yönlü alet sistemleri portföyüne yeni bir boyut ekliyor. Idea Builder, son kullanıcıya Dremel Uzmanları’nın desteği ve koçluğu ile kendi fikirlerini geliştirmesi için ilham ve güç vermek üzere Dremel tarafından tasarlanan bir diğer yüksek kaliteli ve kullanımı kolay alet. Autodesk ile gerçekleştirilen bir stratejik ortaklık yoluyla, Dremel baskıya hazır ücretsiz 3D modeller ve basit tasarım araçları sunarken kullanıcılara üretim süreci boyunca rehberlik sunmak için Dremel3D.com üzerinde yeni tasarım araçları sunmaya da devam edecek.

Önceki sayfa 1 2

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu