Google’ın Circle to Search özelliği yakında barkodları ve QR kodlarını tarayacak!

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, herhangi bir barkod veya QR kodu "Daire İçinde Ara" alanına yönelterek kolayca o koda ait bilgileri alabilecekler.

Google’ın “Daire İçinde Ara” adlı yeni özelliği, yakın zamanda barkod ve QR kodlarını tarama yeteneklerini kazanacak.

Bu özellik, kullanıcıların ekranlarındaki dairesel bir alan içerisinden arama yapmasına olanak tanıyor. Şimdi de Google, bu özelliğe barkod ve QR kod tarama işlevselliği getirmeyi planlıyor.

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, herhangi bir barkod veya QR kodu “Daire İçinde Ara” alanına yönelterek kolayca o koda ait bilgileri alabilecekler. Bu, kullanıcıların ürün etiketlerini, tanıtım kodlarını veya diğer barkodlu/QR kodlu içerikleri hızlıca taramasını sağlayacak.

Google'ın Circle to Search Özelliği Yakında Barkodları ve QR Kodlarını Tarayacak!
Google’ın Circle to Search Özelliği Yakında Barkodları ve QR Kodlarını Tarayacak!

Google, “Daire İçinde Ara” özelliğinin bu yeni barkod/QR kod tarama işlevini, yakın gelecekte kullanıcılarına sunmayı planlıyor. Bu sayede, kullanıcıların günlük hayatlarında barkod ve QR kodlarla etkileşimi daha pratik hale gelecek.

Ayrıca, bu özelliğin Google Lens gibi diğer Google ürünleriyle de entegre çalışacağı belirtiliyor. Böylece, kullanıcılar barkod/QR kod tarama işlemlerini daha geniş bir ekosistem içinde gerçekleştirebilecekler. Google’ın “Daire İçinde Ara” özelliğindeki barkod ve QR kod tarama desteği, kullanıcıların günlük deneyimlerini daha da iyileştirecek bir geliştirme olarak öne çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu