Eşarj, Türkiye’nin en hızlı şarj istasyonunu kurdu

Bu istasyon sayesinde elektrikli araçlar, şarjlarını yüzde 10'dan yüzde 80'e kadar sadece 20 dakikada tamamlayabiliyor.

Enerjisa Enerji’nin çoğunluk hisselerine sahip olduğu elektrikli şarj istasyonu ağı Eşarj, Türkiye’de hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Şirket, Ankara-Isparta yolu Dumlupınar Bulvarı üzerinde bulunan Taymek Unlu Mamüller dinlenme tesislerinde yeni bir yüksek hızlı (DC) şarj istasyonu kurarak Türkiye’nin en hızlı şarj istasyonunu hizmete açtı. Bu istasyon sayesinde elektrikli araçlar, şarjlarını yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar sadece 20 dakikada tamamlayabiliyor.

Enerjisa Enerji CEO’su ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şirketin müşterilere en iyi ve en hızlı deneyimi sunmaya odaklandığını belirtti. Pınar, Eşarj olarak Türkiye’nin ilk ve en büyük hızlı elektrikli araç şarj istasyon ağına sahip olduklarını ve bugüne kadar yarım milyondan fazla şarj deneyimi yaşattıklarını ifade etti.

Eşarj, Türkiye genelinde 81 ilde en az 1 DC olmak üzere toplam 1000 şarj istasyonu kurma hedefiyle müşterilere geniş kapsamlı bir şarj ağı sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Eşarj’ın Ankara’da kurduğu 360 kilovat gücündeki en hızlı şarj istasyonu, şirketin müşterilerine daha hızlı ve verimli şarj imkanı sunması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu gelişme, elektrikli araç kullanıcılarına daha pratik ve kullanışlı bir şarj deneyimi sağlamanın yanı sıra Türkiye’deki elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasına da katkıda bulunmayı hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu