Google Pixel 6 serisi 28 Ekim’de piyasaya sürülebilir

Google, yeni nesil Pixel 6 ve Pixel 6 Pro amiral gemisi akıllı telefonlarını zaten tanıttı ve cihazların kesin zaman vermese de bu yıl sonbaharda piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Son zamanlarda, cihazların Apple iPhone 13 serisi lansmanından sadece bir gün önce 13 Eylül’de piyasaya sürüleceği bildirildi. Şimdi, teknoloji anaslisti Jon Prosser bu iddiaları reddediyor ve Google Pixel 6 serisinin 28 Ekim’de tanıtılacağını söylüyor.

Ayrıca yaklaşmakta olan Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun 19 Ekim’den itibaren ön siparişler için hazır olacağını ve 28 Ekim’de belirlenen lansman gününde gönderilmeye başlayacağını da ekliyor.

Buradaki lansman tarihinin, cihazların gönderilmeye başlanacağı ve satın alınabileceği tarihi ifade ettiğini belirtmek önemli. Google’ın Pixel 6 serisi hakkında fiyatlandırma ve bulunabilirlik dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı ortaya koyan etkinliğine ne zaman düzenleneceği henüz bilinmiyor.

Şimdiye kadar Google, tüm özellikler sayfası paylaşılmamış olsa da akıllı telefonlarla ilgili bazı önemli ayrıntıları açıkladı. Piksel 6 Pro model sunan 6.7 inç QHD + ekrana sahipken bir 90Hz yenileme hızı sunan 6.4 inçlik Full HD + ekran ile geliyor.

Standart model arkada çift kamera kurulumuna sahipken, Pixel 6 Pro üçlü kamera kurulumuna sahip – geniş açılı lens, ultra geniş açılı lens ve 4x telefoto lens içeriyor. Yonga setinin fotoğraf çıktısına odaklandığı ve makine öğrenimi ile birlikte yapay zeka kullandığı söylendiği için fotoğraf performansının listelerde üst sıralarda yer alması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu