Honor Magic Fold için yeni bilgiler geldi

Honor, Magic Fold'un lansmanı ile bu yıl katlanabilir akıllı telefon pazarına girecek. Galaxy Z Fold serisine çok benzeyen katlanır bir tasarıma sahip amiral gemisi hakkında piyasaya sürülmeden önce yeni bilgiler geldi.

Huawei’nin akıllı telefon sektöründen bir nevi kısmi olarak aforoz edilmesi diğer teknoloji devlerinin iştahını kabartmış durumda. Ambargo nedeniyle pazar payında oldukça düşüş yaşayan firmanın önceki pazar payını yani kullanıcılarını firmalar kendine çekmeye çalışıyor. Bu firmalardan biri de Honor. Bilindiği gibi Honor ambargodan muaf tutulmuştu. Yani yeni cihazları Google Play Store ve Google uygulamalarını çalıştıracak. Yeni çıkaracağı cihazıyla da kullanıcıları kendine çekmeyi hedefliyor.

Honor Magic Fold, içe katlanır tasarıma sahip tüm katlanabilir akıllı telefonlar gibi iki ekrana sahip olacak. Biri dış diğeri açılan iç ekran olmak üzere cihazın iç görüntü boyutu yaklaşık 8″ olacak. Ayrıca her iki ekranın da BOE tarafından sağlandığını ve Honor’un iç ekran için ultra ince esnek bir cam kapağı test ettiğini söylemekte fayda var. Her iki ekran da Samsung Galaxy Z Fold 3’ün ekranlarından daha büyük . Samsung’un katlanabilir cihazı 6.23 inçlik bir kapak ekranına ve 7.55 inçlik bir iç ekrana sahip olacak.

Yaklaşan cihaz hakkında hala birçok bilinmeyen bilgi var. Bununla birlikte, onu destekleyen bir Snapdragon 888 Plus işlemciye sahip olması bekleniyor.

Son zamanlarda katlanabilir akıllı telefon sektörü bir hayli hareketli. Özellikle Samsung ve Xiaomi bu kategoride önemli cihazlarını piyasaya sürdü ve sürmeye de devam edecek. Bakalım Honor bu kategoride nasıl bir başarı yakalayacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu