Honor’da değişiklikler başladı

Honor'un Huawei'den ayrılmasının ardından şirketin eski iş modelinde değişiklikler yapması bekleniyordu. Güvenilir bir kaynaktan gelen bilgilere göre, şirket ürün serisini yenileyerek ilk değişikliklere hazırlanıyor.

Bilginin kaynağı, Twitter’da @ RODENT950 isimli bir kullanıcı. Bu kullanıcı Huawei ve Honor ile ilgili sızıntıları ile tanınıyor ve şu ana kadar birçok yeniliği önceden açıklayan kişi. Her ne kadar güvenilir olsa da bu bilgilerin kesin olmadığını hatırlatalım.

Sızıntıyı yapan kişiye göre, Honor artık yalnızca bir amiral gemisi hattına sahip olacak, bilindiği gibi şu an üç ana seriden ürünler çıkarılıyor; Honor Magic serisi, Honor V serisi ve Honor Numerical serisi (Honor 10, Honor 20, Honor 30 serisi).

Gelecekte ise Magic serisi tek premium / high-end / amiral gemisi serisi olacak. Honor’un bu yıl için planlanan iki Magic telefonu olduğunu zaten biliyoruz: Honor Magic 3 ve bildirilen katlanabilir Magic telefon Magic X olarak piyasaya sürülecek.

Yaklaşan Honor 50 serisi gibi Honor Sayısal (Dijital) serisi de premium orta sınıf serisi olacak. Honor X serisi (Honor X10) ise orta seviye çizgisi olarak kalacak. Honor Play serisi artık bütçe / düşük seviye / giriş seviyesi çizgisi olacak. Honor Play serisinin artık Honor Play 20 ve Honor Play 5T gibi telefonlarla birinci sınıf bir orta sınıf hat olmadığını gördük ancak Honor Play5 OLED ekranı, 66W hızlı şarjı ile uygun bir orta sınıf cihaz olarak boy gösterecek ve 64MP dörtlü kamera özelliklerine sahip olacak.

Honor View serisi olarak Çin dışında satılan Honor V serisinin de Honor Note serisi gibi kullanımdan kaldırıldığı söyleniyor. Bu, Honor V40 ve Honor V40 Lite’ın V serisinin sonuncusu olduğu anlamına geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu