HTC’den yeni VR kulaklıkları

Son gelen haberler, HTC'nin bu ay Vivecon etkinliğinde iki premium VR başlığını tanıtacağını gösteriyor. Protokol yayınında listelenen sanal gerçeklik özelliklerine sahip iki kurumsal odaklı kulaklık; Vive Focus 3 Business Edition ve Vive Pro 2 PC-VR kulaklıkları olacak.

Vive Focus 3 Business Edition, Vive Focus Plus’ın halefi olacak ve selefinden daha fazla iyileştirme ve özellik sağlayacak bağımsız bir kulaklık. HTC, geçtiğimiz birkaç yıl içinde iyi tasarlanmış ve çok rahat VR kulaklıklar üretti. Şimdi sıra yenilerine geldi.

Ivecon etkinliği 11-12 Mayıs tarihleri ​​arasında sanal olarak gerçekleşecek. HTC, dün bir VR başlığının yakında piyasaya sürülmesi hakkında tweet attı ve Vivecon 2021 etkinliğinin tanıtımı olarak cihazlardan birinin görüntüsünü sağladı. Tweet, şirketin sanal gerçekliği kullanarak işletmeler için dönüştürücü teknolojiyi ortaya çıkarmak üzere olduğunu söyledi.

VR kulaklıkları, Vive Focus 3 için 1.772 $ ve Vive Pro 2 için 1.012 $ fiyat etiketleri ile özellikle Avrupa e-ticaret sitesi Alzashop’ta görüldü. Gönderi hızlı bir şekilde kaldırılmış olsa da cihazların çok yakında ortaya çıkma olasılığı hakkında bazı bilgiler sağlıyor. Alzashop listesinde ayrıca her iki cihaz için de çıkış tarihi olarak 20 Mayıs belirtildi.

HTC, işletmeler için orta ve üst düzey VR kulaklıklarının bu segmentinde lider olan Oculus ile rekabet edecek. Bazı iddialara göre, HTC’nin Oculus Quest ile karşılaştırılabilecek Vive Air adlı fitness odaklı bir VR başlığı tasarlıyor. Bunun sadece bir tasarım konsepti olduğu düşünülüyordu ancak yeni HTC VR kulaklıkları, sızdırılan Vive Air ile yakın benzerlik gösterebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu