iPhone 15 Pro Max kutudan çizik çıktı: Apple ne yapacak?

Kullanıcı, cihazın yeni Titanyum yapısı sayesinde ne kadar hafif olduğunu fark ederken, cihazın yan tarafında küçük bir çizik olduğunu gördü.

Bir iPhone 15 Pro Max kullanıcısı, cihazını kutudan çıkardığında küçük bir çizikle karşılaştı. Kullanıcı, cihazın yeni Titanyum yapısı sayesinde ne kadar hafif olduğunu fark ederken, cihazın yan tarafında küçük bir çizik olduğunu gördü. Reddit’te paylaşılan bir fotoğrafa göre, zarar hafif olsa da, bazı kullanıcılar için yepyeni bir iPhone 15 Pro Max’te böyle bir çizik bulmak rahatsız edici olabilir. Reddit kullanıcısı, “Gerçekten çok küçük ve beni rahatsız etmiyor, ama bu olmamalı. Zaten telefon kılıfa takıldığında çizik görünmeyecek.” diye yazdı​​.

Reddit kullanıcıları, bu duruma hızlı bir şekilde tepki gösterdi. Bir kullanıcı, “Artık işe yaramaz, bana ver.” derken, diğeri, “Harcanan paraya göre mutlu olmazdım.” dedi. Telefon sahibinin neden en yakın Apple Mağazasına şikayet için gitmediği sorusuna, “Ülkemde Apple Mağazaları yok, yerine yenisini istemek zor olacak ve her yerde stokta yok.” şeklinde cevap verdi​​.

iPhone 15 Pro Max
iPhone 15 Pro Max

Telefon sahibinin Apple ile iletişime geçip, yaşananları detaylandıran bir mektupla birlikte birkaç fotoğraf göndermesi iyi bir fikir olabilir. Apple, hiçbir şey yapmama kararı alabilir ya da kullanıcıya yedek bir cihaz veya hediye kartı gönderebilir. Eğer ABD’de yaşıyorsanız ve iPhone’unuz hasarlı gelirse, Apple’ı 1-800-676-2775 numarasından arayabilirsiniz. Türkiye’de yaşıyorsanız ve iPhone’unuz hasarlı gelirse, Apple’ı 00800 448 829 875 numarasından arayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu