iPhone Fotoğraf Ödülleri'ni kazananlar belli oldu

2015 yılının iPhone Fotoğraf Ödülleri belli oldu. Farklı ülkelerden kazananların olduğu yarışmada, 19 kategoride kazananlar açıklandı. 
2015 yılının İphone Fotoğraf Ödülleri kazananları belli oldu. 2015 yılında kazananlar, milyonlarca kişi içerisinden farklı ülkelerden seçildi. Açıklanan kategoriler arasında Soyut / Hayvanlar / Çocuklar / Çiçekler / Yiyecek / Yaşam Tarzı / Doğa / Diğer / Panorama / İnsanlar / Mevsimler / Natürmort / Günbatımı / Seyahat gibi kategoriler bulunmakta.

İphone Yılın Fotoğarafçısı Ödülü’nü kazananların ülke isimleri:

Kazananlar şu ülkeler arasından seçildi: Avustralya, Kanada, Çin, Hırvatistan, Ekvator, Mısır, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İrlanda, İsrail, Kuveyt, Malezya, Yeni Zelenda, Polonya, Portekiz, Güney Afrika, İspanya, İsviçre, Tayvan, Birleşik Krallık ve Birleşik Devletler gibi dünyanın çok geniş bir coğrafyasından katılımlar sağlandı.
1. Kazanan Michal Koralewski / Polonya
2. Kazanan David Craik / İngiltere
3. Kazanan Yvonne Lu / Tayvan

Gelişmiş yüz tanıma özellikleri

Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, yeni kamera teknolojisi Focus Pixels sensörü ile sürekli otomatik odaklama ve daha ufak ya da uzak olan yüzleri daha hızlı ve daha doğru tanımayı çok kolaylaştıran gelişmiş yüz tanıma özellikleri bulunuyor.
HDR Modu: Yeni sensör, harika dinamik aralıklı güzel HDR fotoğraf ve video çekmenizi sağlar, hatta fotoğraf, video ve selfie çekimlerinizin otomatik olarak daha güzel gözükmesini sağlar.
Pozlama denetimi: Eğer fotoğraf istenilenden karanlıksa, akıllı imleç fonksiyonunu kullanarak ön gösterim penceresinde elinizi her iki yöne doğru hafifçe 4 f-stop kadar kaydırarak fotoğrafınız için uygun parlaklığı ayarlayın.
Zamanlayıcı modu: Grup çekimleri ekstra koordinasyon gerektirebilir. Zamanlamayı 3 ile 10 saniye arasına ayarlayarak herkesin fotoğraf karesine girebilmesi için vakit tanıyın ve otomatik modda fotoğraf çekin. Arkadaşlarınız size teşekkür edecek.
Sosyal Medya: iOS’a özel fotoğraf uygulaması sayesinde, Twitter, Facebook, Flickr ve daha pek çok ağda paylaşmayı büyük oranda hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu