Mi 11T Pro 15 Eylül Xiaomi etkinliğinde tanıtılacak

Küresel pazarlara özel T-serisini daha uygun fiyatlı Mi amiral gemisi serisi gibi bir standart model ve bir de Pro model ile göreceğiz. 

15 Eylül yapması planlanan küresel lansmandan beklenen ürünlerden biri Mi 11T dizisidir. T-serisi, Xiaomi’nin küresel pazarlara özel, daha uygun fiyatlı Mi amiral gemisi serisi ve tıpkı geçen yılki Mi 10T serisi gibi, bir standart model ve bir de Pro model göreceğiz. Mi 11T Pro’nun görüntüleri şimdi ortaya çıktı ve bize cihaza en iyi şekilde bakmamızı sağlıyorlar.

Görüntülerin kaynağı, birkaç hafta önce telefonun temel özelliklerini paylaşan kişiyle aynı kişi ve bunların gördüğü cihazın kendisine dayandığını söylüyor. Telefonun arkası fırçalanmış metal bir arkaya sahip gibi görünse de Mi 11T’nin her iki tarafı da camla kaplanacak.

Mi 11T Pro’nun üç arka kamerası olduğu görülüyor ve hepsi LED flaş ve lazer odak modülü ile birlikte aynı kamera adasında bulunuyor. Kamera muhafazasındaki bir yazı, birincil arka kameranın 108MP kamera olduğunu doğrular.

Geçen yılki Mi 10T serisinde olduğu gibi, Mi 11T serisi de bu sefer ekran LCD değil OLED olsa bile yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya yapışacak.

Mi 11T Pro ayrıca, Mi 10T serisinin 144 Hz’sinden daha düşük olan 120 Hz yenileme hızıyla gelecek. Ekranda ayrıca ön kamera için ortalanmış bir delik bulunur. Bildirilen diğer özellikler arasında Snapdragon 888 işlemci, 5000mAh pil kapasitesi ve 120W hızlı şarj desteği yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu