Pit Start, BuldumBuldum.com ile anlaştı

Yaklaşık beş yıl önce ilginç hediyelik eşyaları bulabildiğiniz bir e-ticaret girişimi olarak kurulan ve Türkiye’de bulunmayan, hayata renk katacak en ilginç ürünleri müşterilerine sunan BuldumBuldum.com, yeni nesil teslimat sistemi olan Pit Start ile el sıkıştı.

Bir milyondan fazla üyesi olan BuldumBuldum’un üyelerinin 40 binini KOBİ’ler oluşturuyor. Ayrıca Cevahir, Mall of İstanbul, Özdilek Park, Espark Alışveriş Merkezlerinde şubeleri bulunan BuldumBuldum.com, 20 bin çeşitten fazla ürün gamına sahip. Kişiye özel hediyeler ve bazı markaların Türkiye distribütörü de olan BuldumBuldum.com, teslimatın güvenilir adresi olan Pit Start’ı tercih ederek ürünlerini 7/24 müşterinin istediği saat diliminde teslimatları güvenle gerçekleştiriyor.

İlgili Makaleler

Pit Start Ceo’su Ferhat Özkurt konuyla ilgili yaptığı açıklamada;
“BuldumBuldum.com gibi alanında lider ve yaratıcı bir kuruluş ile çalışmaktan ötürü çok mutluyuz. Pit Start olarak hedefimiz, BuldumBuldum.com müşterilerine internet alışveriş teslimatlarında haftanın her günü 24 saat boyunca kesintisiz ve güvenilir hizmeti kalitesi sunabilmek.
Bu vesileyle Pit Start olarak hem BuldumBuldum kullanıcılarını hem de diğer tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak, internet alışverişlerinde en fazla karşılaşılan sorunları ortadan kaldırmaya yardımcı oluyoruz” dedi.

BuldumBuldum.com kurucu ve Ceo’su Güçlü Gökozan bu işbirliği ile ilgili olarak;
“E- ticaret sektörü çok hızlı ilerliyor. Internet son yıllarda çok gelişmiş olmakla beraber bugün, Türkiye’de 40 milyon internet kullanıcısının 10 milyonu internet üzerinden alışveriş yapıyor. Dolayısıyla çok büyük bir potansiyel söz konusu. Biz bu işe başlarken çok planlı hareket ettik ve müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tuttuk. Aynı zamanda teslimat hızı konusunda çok hassas davrandık. Çünkü sitemizden satın aldığınız hediye özel günde elinize ulaşmazsa hiçbir anlamı kalmaz. Pit Start’ın yenilikçi ve güvenilir olması bizim de dikkatimizi çekti” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu