Google Pixel 8 Pro görüntüsü sızdırıldı!

Google, resmi web sitesinde Pro modelinin bir resmini kendisi sızdırdı.

Google, son birkaç yılda şirket içi mobil cihazları tasarlama, üretme ve satma konusunda giderek daha iyi hale geliyor. Ancak iş piyasaya sürülmemiş Pixel telefonlarını sır olarak saklamaya geldiğinde durum farklı. Zira arama devi bu konuda hâlâ pek de iyi bir iş çıkaramıyor. Belki zaten bunu istemiyor.

Çünkü Google’ın Pixel telefonları, şimdiye kadar en çok sızdırılan telefonlardan birisi oldu. Hatta Google, kontrolü eline aldı ve resmi web sitesinde Pro modelinin bir resmini kendisi sızdırdı!

Bunun Pixel 7 Pro olmadığından emin miyiz?

Google’ın bir sonraki büyük ürünü 6,7 inçlik önceki modele büyük ölçüde benzeyecek. Yine de aşağıdaki tanıtım resminde açıkça görülebilen iki önemli ayrıntı, burada gerçekten bir Pixel 8 Pro’ya baktığımıza yüzde 100 güvenmemizi sağlıyor.

Öncelikle ve en önemlisi, arka yüzde bulunan kamera sistemi. Üç sensörü büyük bir hap şeklindeki bir alanda sıkıştırılmış. Ayrı ayrı iki modül olarak bölünmek yerine bir arada barındırdığı görülmekte. Üçlü kamera düzenlemesinin hemen yanında, bir yerine iki, yani daha fazla sensör bulunuyor. Üstteki bileşen muhtemelen geleneksel bir LED flaş görevi görüyor. Fakat alttaki küçük dairesel şey, Google’ın bugünün Android bayrak gemisi paketinden sıyrılmak için vücut sıcaklığı ölçümleri ile ilgilenecek gibi görünüyor.

Ne yazık ki, Pixel 8 Pro’nun ekranı bu görüntüde görünmüyor. Ancak arka kapak, bir başka ilginç ayrıntıyı da açığa çıkarıyor. Yani, Pixel Fold ile aynı “Porselen” renk tonunda gelecek. Bu renk seçeneğinin Pixel 7 Pro’nun “Kar” rengiyle benzer ancak tamamen aynı değil.

Ayrıca, bu resmi olarak Google Mağazası web sayfasına (muhtemelen yanlışlıkla) yüklendiğine dair hala şüphe duyabilirsiniz. Ancak arama devi, paylaşmış olduğu bir metinle hiçbir gizem bırakmadı. Paylaşımda; “Bir kişi Porselen renkli Pixel 8 Pro telefonunda görüşme yapıyor.” ifadesi yer aldı.

Diğer renk seçenekleri

Yaklaşmakta olan Pixel 8 Pro amiral gemisinin Porselen versiyonunun neredeyse kesin olduğu düşünülüyor. Dolayısıyla şimdi, önceki renk söylentilerine dönmek ve durumu görmek için ideal bir zaman gibi görünmekte.

Dahası, bu konuda tartışmak için taze bir spekülasyonumuz var. 9To5Google’a göre, Pixel 8 Pro, yukarıda bahsedilen Porselen tonuna ek olarak “Obsidyen” rengini alacak. Aynı zamanda Pixel 7a orta segment modelinin “Deniz” (yani mavi) tonunda daha “canlı” bir yaklaşımı tercih edecek.

Bu üç rengin pazarlama etiketlerinin hala tartışmalı olduğunu belirtelim. Porselen, Likör, ve Gökyüzü isimleri bir süre önce dolaşıyordu. Ancak Pixel 7 Pro’ya kıyasla “Fındık” tonunun daha çarpıcı bir mavi tonuyla değiştirileceğine neredeyse kesin gözüyle bakılmakta.

“Normal” Pixel 8 renk seçenekleri hakkında yeni bir bilgi sızdırılmadı. Ancak, non-Pro modelinin Likör, Pembe ve Sis tonlarında çıkmasını bekliyoruz. Bu aynı zamanda Pixel 7’nin Obsidyen – Limonotu – Kar üçlüsünden biraz farklı. Belirtmek gerek ki; potansiyel olarak daha güzel bir dizi gibi görünmekte.

Mart ayının başında parlaklıklarıyla render edilen ve sonraki aylarda birkaç kez sızdırılan Pixel 8 ikilisi, muhtemelen Ekim ayının bir noktasında nihayet gün ışığına çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu