Samsung Galaxy S24 Unpacked etkinliği için geri sayım başladı: 17 Ocak’ta büyük tanıtım!

Etkinliğin odak noktasının yapay zeka olacağı belirtiliyor.

Samsung’un merakla beklenen Galaxy S24 serisi, resmi olarak 17 Ocak 2024 tarihinde Kaliforniya, San Jose’deki Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Bu yeni serinin, Samsung’un bugüne kadarki en yenilikçi ve güçlü akıllı telefonları arasında yer alacağı bekleniyor. Etkinlik, fiziksel olarak San Jose’nin SAP Merkezi’nde gerçekleşecek ve Samsung’un çeşitli kanalları üzerinden canlı yayınlanacak.

Etkinliğin odak noktasının yapay zeka olacağı belirtiliyor. Samsung, Galaxy S24 cihazlarında kullanılacak olan kapsamlı bir mobil AI deneyimi ve AI Live Translate Call özelliği gibi ilk AI geliştirmelerini duyurdu. Ayrıca Samsung, kendi generatif AI modeli Samsung Gauss’u tanıtacak. Bu model, resim oluşturma ve düzenleme, e-posta yazma, belge özetleme ve kodlama gibi işlevleri yerine getirebilecek.

Avrupa ülkelerinde, 17 Ocak’a kadar Samsung’un resmi web sitesi veya Samsung Shop uygulaması üzerinden Galaxy S24 serisini ön sipariş verenler 50 dolarlık bir kredi kazanacaklar. Galaxy S24 Ultra’nın öne çıkan özellikleri arasında en son Galaxy AI ve etkileyici bir kamera zoom’u bulunuyor. Ayrıca, uygun bir cihazı takas ederek, ön siparişte 1,020 dolara kadar tasarruf sağlamak mümkün​​​​​​​​.

Samsung Galaxy S24 Unpacked Etkinliği
Samsung Galaxy S24 Unpacked Etkinliği

Etkinlik, Türkiye’de 17 Ocak 21:00’de başlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu