Samsung iki yeni telefonunu piyasaya sundu

Samsung Electronics, Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5 akıllı telefonlarının tanıtımını gerçekleştirdi.
Kavisli 5.7 inç Quad HD Super AMOLED ekranıyla Galaxy S6 edge+, kavisli kenar deneyimini daha da ileriye taşıyarak zengin bir multimedya deneyimi yaşatacak şekilde lanse ediliyor. “Kavisli yan ekran uygulamaları”, kullanıcıların favori uygulamalarına sadece kavisli ekranı kaydırmasıyla erişmesini sağlıyor. Ayrıca kavisli ekrandan sıkça konuşulan kişilere ulaşılıyor, mesaj atılıyor ya da doğrudan arama yapılıyor. Kavisli ekranlar, Vietnamda 2.9 milyon metrekare bir alanda her 55 dakika süren bir işlemden sonra üretiliyor.
Samsung Galaxy Note5 ise yeniden tanımlanan 5. nesil S Pen’in yetenekleri sayesinde çoklu görevlerin yerine getirilmesinin sağlamanın yanı sıra SideSync gibi araçlarla üretkenliği artırıyor. Yeni özel tıklama mekanizmasına sahip olan S Pen’le, tek bir tıkla kalem yerinden çıkarılabiliyor. Ekran kapalı olduğunda, kullanıcılar telefonun kilidini açmadan herhangi bir bilgiyi ya da fikirlerini hızla not alabiliyor. Galaxy Note 5’in 90 dakikada şarj olma özelliği bulunuyor. Samsung Galaxy Note5 2 bin 699 TL, Galaxy S6 edge+ ise 3 bin 099 TL’lik satış fiyatı ile piyasaya sunuldu.

“Teknolojiye öncülük eden iki model”

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, “Samsung olarak Türkiye’deki kullanıcıların da ihtiyaçlarını karşılayacağını düşündüğümüz geniş ekranlı akıllı telefonlar ile daha iyi kullanıcı deneyimi sunuyoruz. Üstün mobil deneyim sunan Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note5 dünya ile aynı anda Türk tüketicilerle buluştu. Teknolojiye öncülük eden bu iki yeni akıllı telefonumuzu tüketicilerin de keyifle kullanacağını düşünüyoruz” dedi.
Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza ise şu şekilde konuştu: “Tüketicimizin henüz farkında olmadığı gereksinimler için bile yenilikler sunarak hayatı kolaylaştırmayı görev edindik. Türkiye’deki kullanım alışkanlıklarını dikkatle takip ederek en uygun ürünlerin dünya ile aynı anda piyasada olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu