Vivo iki yeni telefonunu tanıttı

Resmi olarak Türkiye'de yer alan firmalardan Vivo, iki yeni akıllı telefonu Vivo V21 ve Vivo V21 5G'yi tanıttı.

Firma kamera konusunda önemli geliştirmeler ile karşımıza çıkıyor.

Vivo her ne kadar Türkiye pazarında yer alsa da, bu pazarda yeterince ilgi göremediğini söylemek lazım. Aslında sadece Türkiye pazarında değil global olarak da şu an için yeterince iyi bir satış rakamlarına ulaşamadı. Bununla beraber satış rakamlarını yükseltmek için firma özellikle kamerasında radikal denilebilecek bir güncellemeye gitmiş durumda.

Çıkardığı iki yeni modelde de firma 44 megapiksellik OIS destekli bir selfie kamerası yer alıyor. Bunun yanında ayrı EIS yani elektronik sabitleme eklemiş durumda. Hem optik görüntü sabitleme hem de elektronik sabitleme ile beraber çok keskin fotoğraflar ortaya çıkıyor.

Firma iki yeni telefonuna da son dönemin popüler seçimlerinden üçlü kamera modelini kullanıyor. Burada 64 megapiksel ana + 8 megapiksel geniş açı + 2 megapiksel makro kameraları bir araya geliyor. HDR10+ destekli 6,44 inç 1080p+ 90 Hz AMOLED ekran kullanılıyor.

İşlemci seçimleri ise MediaTek imzalı Dimensity 800U oldu. Orta segmentli telefon için ideal olan hatta iyi diyebileceğimiz 4000 mAh pil kullanılıyor. Cihaz ayrıca 33W hızlı şarj destekli.

Fiyatına gelecek olursak yurt dışında Vivo V21 390 dolardan satışa sunulacak Vivo V21 5G için ise ne kadarlık bir satış fiyatı olacak bilinmiyor. Ancak Türkiye pazarına ne zaman geleceği ve ne kadarlık bir fiyatı olacağı şu an için belirsiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu