Vivo NEX Fold bu yıl gelecek

Geçen hafta, model ismi NEX Fold olan bir patent için ticari marka başvurusunda bulunan Vivo'nun katlanabilir cihazın bu yıl piyasaya süreceği ortaya çıktı.

Ice Universe’e göre, bir sonraki Vivo NEX telefonu, 2019 NEX 3 / NEX 3 5G’nin beklenen halefi olan NEX 5 olmayacak. Bunun yerine, üreticinin ilk katlanabilir cihazı olan NEX Fold’u ise bu yıl piyasaya sürülecek. NEX Fold’un geleceğini açıklayan tek kaynak olmadığını da özellikle söylememiz gerekir. Bu da haberin doğruluğunu daha da kanıtlar nitelikte.

Display Supply Chain Consultants (DSCC) CEO’su Ross Young, Ice Universe’ün tweet’i altında daha fazla ayrıntıyla yanıt verdi. Cihazın panel boyutu açısından en büyük katlanır katlanır cihaz olacağını ortaya koydu. Bu, iç ekranının sırasıyla 8.01 inç ve 8.0 inç olan Mi MIX Fold ve Huawei Mate X2’den daha büyük olacağı anlamına geliyor.

Ayrıca cihazın Ocak ayında beklendiğini belirtti. NEX Fold aslında bu yıl piyasaya sürülebilir ancak Ocak ayına kadar satın alınamayacak. CES 2022’de küresel bir lansmandan önce bu yıl Çin’de ilk kez piyasaya sürülmesi olasılığı da var.

Katlanır bir tasarıma sahip olmak dışında, NEX Fold hakkında bildiğimiz pek bir şey yok. Ancak, lansmanı yaklaştıkça daha fazla ayrıntının ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu