Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Vivo X100s ve Dimensity 9300+ Mayıs ayında geliyor!

Vivo X100s, 1220p çözünürlüğünde düz bir ekrana sahip olacak ve “ultra-dar” çerçeveleriyle göz alıcı bir tasarıma imza atacak.

Akıllı telefon pazarı, her geçen gün yeni bir inovasyonla karşımıza çıkıyor. Bu seferki gündemimizde Vivo’nun merakla beklenen yeni modeli X100s var. Söylentilere göre, bu cihaz MediaTek’in Dimensity 9300+ yongaseti ile donatılmış olacak ve Mayıs ayında teknoloji severlerle buluşacak.

Dimensity 9300+ yongaseti, performansıyla dikkat çekiyor. Cortex-X4 çekirdeği 3.4GHz’e kadar çıkabilen bu yongaseti, Immortalis-G720 MC12 GPU ile grafik işlemlerinde de üstün bir performans sunuyor. Vivo X100s’in bu yongasetiyle birlikte gelmesi bekleniyor.

Vivo X100s ve Dimensity 9300+
Vivo X100s ve Dimensity 9300+

Tasarım ve özellikler

Vivo X100s, 1220p çözünürlüğünde düz bir ekrana sahip olacak ve “ultra-dar” çerçeveleriyle göz alıcı bir tasarıma imza atacak. Metal çerçeve ve ön-arka cam kaplama ile şık bir görünüm sunacak olan telefon, beyaz, siyah, camgöbeği ve “titanyum” renk seçenekleriyle tüketicilere sunulacak.

Vivo X100s, sadece güçlü bir yongasetiyle değil, aynı zamanda tasarımıyla da fark yaratmayı hedefliyor. Düz AMOLED ekranı, dar çerçeveleri ve şık metal yanları ile modern bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu