Vivo X70 Pro için geri sayım başladı

Bu haftanın başlarında , sertifikasyon sitesinde V2105 model numaralı bir Vivo telefon görüldü. Liste, bu cihazın piyasaya Vivo X70 Pro olarak geleceğini doğruladı. Ayrıca bazı temel özellikleri de Geekbench kıyaslama sitesinde belli oldu.

V2105 Vivo akıllı telefonun Geekbench listesi, MediaTek Dimensity 1200 yongası tarafından desteklendiğini ortaya koyuyor. SoC, listede MT6893Z_C/CZA model numarasıyla belirtilmiş.

Geekbench listesi ayrıca 12 GB RAM’e sahip olduğunu ve Android 11 işletim sistemi üzerinde çalıştığını belirtir. Geekbench’in tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerinde telefon sırasıyla 859 ve 2638 puan aldı.

Son zamanlarda, aynı kıyaslama sitesinde V2014 model numarasına sahip bir Vivo telefon da görüldü. Ayrıca Dimensity 1200 SoC, 12 GB RAM ve Android 11 işletim sistemi ile donatıldığı bulundu.

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Vivo X60 ve X60 Pro’nun küresel sürümlerinin aynı özelliklere sahip olduğu görüldü. İki cihaz arasındaki tek fark, Vivo X60’ın OIS desteğine sahip olması, X60 Pro’nun ise mikro gimbal stabilizasyonuna sahip olması. Bu nedenle, X70 ve X70 Pro’nun aynı özelliklere sahip olabileceği ve esas olarak kamera bölümünde farklılık gösterebileceği görülüyor. Cihaz ilk olarak asya pazarında  600 doları civarında bir fiyat etiketine sahip olacak, daha sonra küresel pazarda da aynı seviyelerde bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu