Vivo X70 serisi tabletleri, akıllı saatleri ve dizüstü bilgisayarlarıyla geliyor

Bu yılın başlarında Vivo X60 serisi akıllı telefonlar piyasaya sürüldü. Yakın zamanda şirket, X60t ve X60t Pro+ amiral gemisi akıllı telefonlarının lansmanı ile X60 ailesini genişletti. Son gelen haberlere göre, Vivo'nun halefi olan Vivo X70 serisi akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor.

Şirketin, Vivo markalı tabletin yanı sıra, bir akıllı saatin de seri üretimine başladığı ve Vivo’nun bu ürünleri resmi olarak piyasaya sürmesi ve piyasada satmaya başlaması an meselesi. Kısa süre önce Vivo, tablet pazarına girişini doğrulamış ve ilk cihazın 2021’in 4. çeyreğinde resmiyet kazanacağını eklemişti.

Ek olarak Vivo, bu yıl içinde piyasaya sürülmesi beklenen katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde de çalışıyor. Deneysel teknolojiye sahip cihazlar içeren telefonlar için bir NEX serisine sahip olan Vivo’nun, katlanabilir akıllı telefonunun NEX serisinin bir parçası olması bekleniyor. Raporlar, NEX Fold olarak adlandırılabileceğini ve şirket tarafından tescil edilen ticari markalara dayanarak, NEX Slide ve NEX Roll dahil olmak üzere diğer form faktörlerini gösteriyor.

Bir de Vivo’nun üzerinde çalışmaya başladığı anlaşılan kendi dizüstü bilgisayarları var ama ne zaman piyasaya çıkacağına dair bir bilgi yok. Bir Intel yonga seti tarafından desteklenmesi ve Windows 11 işletim sistemini çalıştırması muhtemel.

Vivo, akıllı telefonlar, giyilebilir cihazlar, aksesuarlar vb. dahil olmak üzere kendi ürün ekolojisine sahip olan kardeş şirketi Realme’nin ayak izlerini takip ediyor gibi görünüyor. Sadece birkaç gün önce şirket, bu cihazların tanıtımını yaptıktan sonra kendi tablet ve dizüstü bilgisayarını da piyasaya sürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu