Vodafone İstanbul Maratonu için geri sayım başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, 24 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada’da koşulacak. Bu yıl hem erkekler hem de kadınlarda yeni bir dünya rekorunun beklendiği Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda binlerce sporcu koşacak.

7 bin 500 sporcu bekleniyor

İlgili Makaleler

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, 24 Nisan Pazar sabahı Yenikapı miting alanında başlayıp Balat istikametinden dönüşle yine Yenikapı’da son bulacak 21 kilometrelik parkurda koşulacak. 7 bin 500 sporcunun katılması beklenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, katılımcılara Yarı Maraton, Çeyrek Maraton, Bayrak Yarışı, Masterlar, Business Maraton kategorilerinde yarışma fırsatı sunacak.

Elit atletler rekor için koşacak

Dünyanın en düz ve en hızlı parkurlarından birine sahip olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da elit atletlerin rekor mücadelesine sahne olacak. Erkeklerde Kenya’dan Leonard Patrick Komon, Leonard Kipkoech Langat, Evans Kiplagat, Kenneth Kipkemoi Kiprop, Titus Kipchumba Mbishei, Eritre’den Zersanay Tadesse ve Türkiye’den Ali Kaya; kadınlarda ise Etiyopya’dan Amane Gobena, Meskerem Assefa, Bahreyn’den Merima Mohammed, Kenya’dan Viola Chepchumba ve Ukrayna’dan Olena Burkovska dünya rekoru için koşacak.

Vodafone teknolojileriyle dijital maraton deneyimi

Vodafone Türkiye’nin maratonlar için geliştirdiği özel koşu, bağış ve bilgilendirme platformu VMaraton akıllı telefon uygulaması, yenilenen içeriğiyle koşucuların ve bağışçıların hayatını daha da kolaylaştıracak. VMaraton, kayıt yaptıranlarla ilgili istatistiki bilgilerden etkinlik ve parkur alanları haritalarına, maraton günü yapılacak özel etkinliklerle ilgili bilgilerden yarı maraton kapsamında tüm şehirde yapılacak marka işbirliklerine kadar her konuda anında bilgi sağlayacak. VMaraton uygulaması ile bağış yapma ve toplama seçeneğinden de yararlanabilen kullanıcılar ayrıca, Spotify entegrasyonu ile koşu müziği listelerine de uygulama üzerinden erişebilecek.

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu ile ilgili en güncel bilgilere resmi Facebook etkinlik sayfasından ve www.istanbulyarimaratonu.org adresinden ulaşılabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu