WhatsApp’a ekran paylaşımı özelliği geliyor

WhatsApp kullanıcıları ekran paylaşımını etkinleştirmek için bir arama başlatıp ardından ekran paylaşımı seçeneğini seçebilecekler.

Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp’a yeni bir özellikler eklenmeye devam ediliyor. Şirket, şu anda Android cihazlarda beta testi yaptığı bir ekran paylaşımı özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik, Microsoft Teams ve Zoom gibi video konferans platformlarında bulunan bir özelliğe benzer şekilde kullanıcılara ekran paylaşma imkanı sağlıyor.

WhatsApp kullanıcıları ekran paylaşımını etkinleştirmek için bir arama başlatıp ardından ekran paylaşımı seçeneğini seçebilecekler. Bu özellik, kullanıcıların akıllı telefon ekranını tamamen yansıtmasına olanak tanıyor. Ancak, ekran paylaşımı sırasında WhatsApp’ın tüm ayrıntılara, şifrelere, mesajlara, telefon numaralarına ve kişisel bilgilere erişim sağlayacağı konusunda izin almak için bildirim gönderdiği görüntüleniyor.

WhatsApp’ı daha işlevsel bir anlık mesajlaşma platformu haline getirmek ve rekabette öne çıkmak amacıyla Meta, neredeyse her hafta yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Son zamanlarda, kullanıcıların bireysel sohbetleri kilitleyebileceği ve güvenli hale getirebileceği özel sohbet özelliği gibi özellikler tanıtılmıştı. Ayrıca, kullanıcıların gönderilen mesajları düzenleyebilecekleri bir seçenek de sunuldu.

WhatsApp’ın ekran paylaşımı özelliği, kullanıcıların daha kolay bir şekilde ekranlarını paylaşarak iletişim kurmalarına ve iş birliği yapmalarına olanak sağlayacak. Bu özellik, özellikle eğitim, iş ve kişisel amaçlar için kullanıcıların işlerini kolaylaştırabilir. WhatsApp kullanıcıları, yakın gelecekte bu yeni özelliği deneyimleyebilecekler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu