Xiaomi Mi 11 Ultra için Süper Güç Tasarruf modu geliyor

Xiaom'nin sahip olduğu en pahalı akıllı telefon olan Mi 11 Ultra, Samsung ve Apple'ın premium cihazlarıyla doğrudan rekabet ediyor. Şimdi ise bu telefon rekabet ettiği cihazlardan bir adım öne geçirecek bir özelliğe sahip olmaya hazırlanıyor.

Xiaomi yakın zamanda Mi 11 Ultra için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Güncelleme, V12.5.10.0.RKACNXM  model numarası ile adlandırılıyor. Son güncelleme ile beraber Süper Güç Tasarrufu modu olarak adlandırılan yeni özellik geliyor. Adından da anlaşılacağı gibi bu seçenek, kullanıcıların cihazlarını şarj edemedikleri durumlarda telefonun pilini verimli bir şekilde kullanmalarına yardımcı oluyor.

Resmi açıklamaya göre, ‘Süper Güç Tasarrufu’ modu, ahizenin birincil ekranını devre dışı bırakacak. Kullanıcıların yalnızca arka tarafta bulunan küçük ekrana erişmesine izin verecek. Bu ekranda bile, kullanıcılar yalnızca saati kontrol edebilir, aramaları kabul edebilir ve önceden ayarlanmış acil durum kişisini arayabilir olacak.

Xiaomi, bu modun 14 güne kadar pil ömrü sunabileceğini iddia ediyor. Ancak şirket, pil performansının çeşitli faktörlerden dolayı farklılık gösterebileceğini belirtiyor. Bu özelliğin, afetlerden kaynaklanan elektrik kesintileri sırasında faydalı olacağı düşünülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu