Xiaomi Mi Fold için yeni bilgiler geldi

Yakın zamanda, kapaklı katlanır tasarıma sahip Xiaomi Mi Mix Flip'i Mi Mix Fold üzerinde çalışan Xiaomi'nin benzersiz bir katlama cihazı için yeni bir patenti ortaya çıktı.

Geçen yıl Xiaomi, Çin Ulusal Fikri Mülkiyet İdaresi (CNIPA) ile bir tasarımın patentini aldı. Dün yayınlanan patent, tasarımı açıklayan çok sayıda belgeyi sergiliyor. Bu belgelerdeki görüntülerde yanlardan öne doğru giden sonsuz ekrana sahip katlanabilir bir telefon görülüyor.

Geçmişte Huawei Mate Xs katlanabilir telefonu ile Huawei’de de benzer bir şey görmüştük. Ancak Mate Xs’in dışa katlanır tasarımından farklı olarak, Xiaomi’nin Mi Fold içe doğru katlanır bir tasarıma sahip. Genel olarak daha kalın bir form faktörü ile ince kenarları bulunuyor.

Ayrıca bir tarafında tüm düğmelere ve konektörlere sahip dikey bir çerçeve yer alıyor. Telefonun üst tarafında ayrıca hoparlör kurulumu, mikrofon ve SIM kart tepsisi bulunuyor. Altta ise USB Type-C konektörü var.

Şu an itibarıyla, şirketten katlanabilir telefon hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak bu yıl içinde katlanabilir bir Mi hakkında daha fazla şey duymayı bekleyebiliriz. Mi Mix Flip ve Mi Mix Fold’un bu yıl piyasaya sürülebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu