Xiaomi Watch 2 Pro görselleri ve teknik özellikleri sızdırıldı!

Cihazda, kalp hızı sensörü, SpO2 ölçümü, uyku izleme, vücut kompozisyon analizi gibi birçok özellikler sunulacak.

Teknoloji dünyasının heyecanla beklediği Xiaomi Watch 2 Pro, sızdırılan bilgilerle gündeme geldi. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Xiaomi’nin bu yeni akıllı saatiyle ilgili heyecan dorukta. Saatin Ekim sonunda Avrupa’da yaklaşık 400 € fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

Peki, tüm bu parayı ne için veriyorsunuz? İlk olarak, oldukça şık bir giyilebilir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Sızdırılan görsellere yazımızın devamından hep birlikte göz atalım.

Xiaomi Watch 2 Pro
Xiaomi Watch 2 Pro

Beklenen özellikler neler?

Cihazın, her zaman açık ve bazı özel saat yüzlerini destekleyen 1.43 inç AMOLED bir ekrana, paslanmaz çelik bir kasaya ve Samsung Galaxy Watch6 Classic gibi dönen bir çerçeveye sahip olduğu söyleniyor.

Bunun yanı sıra, Bluetooth ve 4G LTE bağlantısına sahip olacak, bu da bizi önceki sızdırılan Watch S3’ün bununla aynı olabileceği düşüncesine götürüyor. Belki de farklı pazarlarda farklı isimler kullanılıyor olabilir. Xiaomi’nin böyle bir stratejiye yabancı olmadığını, daha önceki farklı cihazlarından biliyoruz.

Xiaomi Watch 2 Pro
Xiaomi Watch 2 Pro

Cihazda, sağlık izleme açısından kalp hızı sensörü, SpO2 ölçümü, uyku izleme, vücut kompozisyon analizi ve birçok spor modu gibi özellikler sunulacak.

Sızdırılan görüntülerde gördüğünüz gibi bu saatin iki renk seçeneği olacak. Bir versiyonu kahverengi deri kayış ile gelecek, diğeri ise siyah kauçuk bant ile gelecek. Her iki versiyonun kasaları da farklı bitişlere sahip olacak. Birincisi ‘çıplak’ paslanmaz çelik bir görünüme sahipken, diğeri silah metal kaplama tercih ediyor. Cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu