Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

YouTube, 4K çözünürlüğü Premium kullanıcılarına sunacak

Video izleme platformu YouTube, 4K çözünürlüklü videoları sadece Premium kullanıcılarına sunmayı test ediyor.

Google’ın sahibi olduğu video paylaşma ve izleme platformu YouTube çok tartışılacak yeni bir özelliği test ediyor. Son YouTube testlerine göre, YouTube 4K videoları sadece ücretli üyelerine sunacak.

YouTube, 4K Çözünürlüğü Premium’a Özel Olacak

Twitter ve Reddit kullanıcılarının yayınladıkları ekran görüntülerine göre YouTube, çok tartışılacak bir özelliği test ediyor. YouTube’un yeni test ettiği özelliğe göre 4K çözünürlüklü videolar, sadece YouTube Premium kullanıcılarına özel olacak. 

Kullanıcılar tarafından paylaşılan ekran görsellerine göre YouTube, artık 4K videoların izlenmesi için ücretli bir YouTube paketi olan YouTube Premium’a geçmelerini istedi. YouTube’un mobil uygulamasında, 4K çözünürlük seçeneği bir süredir görünmüyordu. YouTube’un 4K çözünürlüğü sadece Premium kullanıcılara sunup sunmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nde standart bir YouTube Premium planı 11.99 dolar. Ülkemizde ise YouTube Premium aboneliği 16.99 TL karşılığında satın alınabiliyor. YouTube Premium kullanıcıları reklamsız videolar, arka planda oynatma ve çevrimdışı video izleme için video indirme seçeceğine sahip oluyor. 4K video çözünürlüğünün sadece YouTube Premium kullanıcılarına özel olacağı konusunda YouTube şimdilik bir açıklama yapmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu