YouTube çevrimdışı kullanılabilecek

YouTube Google Maps ve offline olarak kullanılmaya başlayacak. 
Google’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Google i/o etkinliğinde şirketin kullanıcılarına büyük bir sürprizi oldu. Uzun zamandır beklenen YouTube’un çevrimdışı olarak videoları kullanıcılara sunma ihtimali ilerleyen günlerde gerçekleşecek. Artık YouTube’a girerken internetiniz olmadan da videoları tekrar tekrar izleyebileceksiniz.

48 saatten sonra bağlantı yapılamayacak

Ancak elbette YouTube’un çevrimdışı desteğinin bir sınırı olacak. Görüntülerin ilk olarak internet bağlantısı varken bir kez telefona yüklenmesi ve 48 saat süresince çevrimdışı olarak görüntülerin izlenebilmesi. Yani 48 saat dolduğunda YouTube’a internet üzerinden yine bağlanmak durumundasınız.

Uygulama sene sonunda aktif hale gelecek

Google Maps’in fazlaca kota tükettiği biliniyor. Kullanıcılar artık Google Maps’te yaptıkları bir aramayı 2 gün boyunca internet olmadan da yapabilecek, harita üzerinde dolaşabilecek.
Google’dan Jen Fitzpatrick yaptığı açıklamayla offline kullanım sayesinde kullanıcıların ekstra data kullanımından kurtulacağını söyledi. Uygulamanın sene sonunda aktif hale geleceği açıklandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu