Zorlu Holding’e 3 ödül birden

Dünyanın en önemli iş ödüllerinden Stevie Awards’ta Zorlu Holding, Websitesi kategorisinde 1 Gümüş ve 2 Bronz Stevie ödülü kazandı.

Kendi kategorilerinde dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği ve bu yıl 13’cüsü düzenlenen The Stevie Awards 2016’nın (Uluslararası İş Ödülleri) sahipleri belli oldu. Zorlu Holding, Stevie Awards’ta kurum ve şirketlerin en iyi website uygulamalarının değerlendirildiği Websitesi kategorisinde 3 farklı ödüle birden layık görüldü.

İlgili Makaleler

60 ülkeden 15 farklı kategoride 3 bin 800 şirketin çalışmalarıyla başvurduğu ve dünyaca kabul gören en başarılı kurumları ödüllendiren program kapsamında Zorlu Holding, website kategorisinde “En İyi Çeşitlendirilmiş Servis”, “En İyi Kar Amacı Gütmeyen Kuruluş” ve “En İyi Arayüz” alanlarında olmak üzere 3 ödülün sahibi oldu.

Faaliyet gösterdiği tekstil, elektronik, beyaz eşya ve dayanıklı tüketim ürünleri, enerji, gayrimenkul, savunma sanayii ve maden-metalurji alanlarında toplum her kesimine yönelik farklı ürün, hizmet ve projeler geliştiren Zorlu Holding, bu vizyonla kurguladığı yerel optimizasyon ve kurumsal kimliği ile uyumlu bir bütünlük içinde olan, planlı dağılımı ve ziyaretçisinin site içerisinde kolay hareket etmesini sağlayan kurumsal web sitesi www.zorlu.com ile “En İyi Çeşitlendirilmiş Servis” kategorisinde Gümüş ödül, başta eğitim ve kültür-sanat olmak üzere sağlık ve sosyal yardımlaşma alanlarında faaliyet gösteren Mehmet Zorlu Vakfı’nın (MZV) özgün ve günümüz şartlarına uygun yapısı, içerik bakımından zengin ve farklı platformlara uygun kullanıcı dostu web sitesi, www.mzv.org.tr ile “En İyi Kar Amacı Gütmeyen Kuruluş” kategorisinde Bronz ödül aldı.

Ayrıca Holding ve Grup şirketlerinin insan kaynakları yaklaşımı ve politikalarını aktardığı www.zorlukariyer.com adresli Zorlu Kariyer web sitesi de kullanıcının sitede aradığını bulabilmesi, renk tonlarının gözleri rahatlatıcı tonlarda olması, farklı tarayıcı ve mobil cihazlarda rahatça görüntülenebilmesi nedeniyle “En İyi Arayüz” kategorisinde Bronz ödül kazandı. Zorlu Holding, böylece toplamda 1 Gümüş, 2 Bronz ödül almış oldu.

Stevie Awards ödülleri, 21 Ekim tarihinde İtalya’nın Roma kentinde gerçekleşecek törenle sahipleriyle buluşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu